سلام دوستان عزیز
برای اینکه در سرخ کردن بادمجان روغن کمتری استفاده کنید، اونها رو مدت کمی در شیر بخوابانید وبعد سرخ کنید، وتاثیر فوق العادۀ شیر رو در مصرف حداقلی روغن تجربه کنید.
نوش جان
ملتمس دعا
|
شیر و بادمجان
سلام دوستان عزیز برای اینکه در سرخ کردن بادمجان روغن کمتری استفاده کنید، اونها رو مدت کمی در شیر بخوابانید وبعد سرخ کنید، وتاثیر فوق العادۀ شیر رو در مصرف حداقلی روغن تجربه کنید. سلام پاسخ از: ربیع الانام [عضو]نظر از: ریاحی [عضو]پاسخ از: ربیع الانام [عضو]سلام …قیمت شیر…!! اگه روی بادمجانها کمی نمک بریزیدبعد در آبکش چند دقیقه بگذارید آب بادمجان (واکوئل های آن آبدهی میکنند) از آبکش خالی میشود اگه کمی فشار دهید خیلی آب آن خارج میشه و رنگ سبز هم میگیرد رنگ سفیدش بخاطر آب فراوانش است آبش خارج میشه رنگ واقعی بادمجان ظاهر شده “با این طریق “ پاسخ از: ربیع الانام [عضو]نظر از: تســـنیم [عضو]خیلی جالب بود آب نمک را امتحان کرده بودم اما شیر را نه . پاسخ از: ربیع الانام [عضو]
|
آخرین نظرات