آراي كاربران براي اين مطلب
5 ستاره:
 
(5)
4 ستاره:
 
(0)
3 ستاره:
 
(0)
2 ستاره:
 
(0)
1 ستاره:
 
(0)
5 رأی
ميانگين آراي اين مطلب:
5.0 stars
(5.0)

نظر از: ... [عضو] 

...
5 stars

سلام
می بینم که زدی تو کار اشپزی و….
یه پا کدبانو شدی واسه خودت:

1397/10/02 @ 23:34

پاسخ از: ربیع الانام [عضو] 

5 stars

سلام
به به پینار جونم ،شما کجا اینجا کجا؟؟؟:)))
چه کنیم یه عده ای مثل شما رو باید با این ترفنده آورد.:)

1397/10/03 @ 11:22

نظر از: ریاحی [عضو] 

5 stars

سلام من آب نمک و سفیده تخم مرغ رو امتحان کردم. اینم به معلوماتم اضافه شد. تشکر وکنم.

1397/10/02 @ 10:25

پاسخ از: ربیع الانام [عضو] 

سلااام
خواهش میکنم حدیث جونم(((:

1397/10/02 @ 15:56

نظر از: زكي زاده [عضو] 

5 stars

سلام …قیمت شیر…!!

اگه روی بادمجانها کمی نمک بریزیدبعد در آبکش چند دقیقه بگذارید آب بادمجان (واکوئل های آن آبدهی میکنند) از آبکش خالی میشود اگه کمی فشار دهید خیلی آب آن خارج میشه و رنگ سبز هم میگیرد رنگ سفیدش بخاطر آب فراوانش است آبش خارج میشه رنگ واقعی بادمجان ظاهر شده “با این طریق “
1- روغن کمی برای سرخ کردن میخواهد
2- ترد و خوشمزه میشه

1397/10/01 @ 18:14

پاسخ از: ربیع الانام [عضو] 

سلام
بله بله
این روش شما به صرفه تر است
ممنون:))

1397/10/01 @ 18:18

نظر از: تســـنیم [عضو] 

تســـنیم
5 stars

خیلی جالب بود آب نمک را امتحان کرده بودم اما شیر را نه .

1397/10/01 @ 13:53

پاسخ از: ربیع الانام [عضو] 

ممنون از حضورت خواهری
اینم امتحان کن…..:)))

1397/10/01 @ 14:33


فرم در حال بارگذاری ...

کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان