سلام دوستان عزیز
برای اینکه در سرخ کردن بادمجان روغن کمتری استفاده کنید، اونها رو مدت کمی در شیر بخوابانید وبعد سرخ کنید، وتاثیر فوق العادۀ شیر رو در مصرف حداقلی روغن تجربه کنید.
نوش جان
ملتمس دعا
|
موضوع: "ترفند"سلام دوستان عزیز برای اینکه در سرخ کردن بادمجان روغن کمتری استفاده کنید، اونها رو مدت کمی در شیر بخوابانید وبعد سرخ کنید، وتاثیر فوق العادۀ شیر رو در مصرف حداقلی روغن تجربه کنید. ? ترفندهای سرآشپز ! ? ? ? ? برای اینکه آش رشته لعاب داشته باشه و خوشمزه تر بشه کمی بلغور گندم همراه حبوبات خیس کنید و با هم بپزیدشون ? برای برداشتن ترشی از ظرف ترشی از ملاقه استیل استفاده نکنید چون باعث میشود ترشی زود خراب شود ? اگر میخواهید پیتزا یا بعضی از غذاهایی که داخل فر طبخ میشود لطیف تر شود هنگام پخت داخل فر یک ظرف آب جوش قرار دهید . ? برای تازه ماندن برنج پخته در یخچال، یک تکه نان روی آن قرار دهید. ? برای ترد شدن گوشت: روی همه قسمت های آن مخلوطی از سرکه و روغن زیتون بمالید و بگذارید بماند، سپس بپزید ? برای بهتر رنگ دادن زعفران : هر مقدار زعفران ساییده شده یا حتی نسابیده را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن یک تکه یخ بگذارید تا در دمای اتاق یا آشپزخانه یخ آب شود..نتیجه را خواهید دید.با این روش ماندگاری رنگ و بو و طعم آن بمراتب بیش از دم کردن آن با آب داغ یا جوش خواهد بود ? برای اینکه برنج به ته دیگ نونی قابلمه مون نچسبه روی نون رو باید کمی خیس کرد. ? برای اینکه برنجمون خوب قد بکشه تو لحظه های آخر که میخوایم آبکشش کنیم یک لیوان آب سرد بهش اضافه کنید. ? برای اینکه قورمه سبزی مون خوب روغن بندازه و به اصطلاح روغن سبز تیره پس بده وسطای پختن خوروشت یک قاشق شنبلیله که خیلی خوب سرخ و خشک شده بهش اضافه کنید. ? برای اینکه پوست بادمجان های کبابی مون زود و بدون دردسر کنده بشه بعد از کباب شدن اونها رو تو یه نایلون بندازید تا چند دقیقه بمونه اونوقت براحتی پوستشون کنده میشه بدون اینکه گوشت بادمجون آسیب ببینه. ? برای اینکه لوبیا پلو عطر و بوی خوبی بگیره آخرای پخت موادش یک قاشق مربا خوری پودر گل سرخ اضافه کنید بهش. ? برای اینکه یه قیمه خوشمزه داشته باشید آخرای پخت خورشت چند قطره گلاب اضافه کنید بهش و بلافاصله زیرش رو خاموش کنید. ? برای اینکه شیر برنج تون خوشمزه تر بشه برنج رو با شیر خیس کنید. ? برای اینکه ماکارونی و لازانیا بهم نچسبه و خوشرنگ بشه تو آبش کمی زرد چوبه اضافه کنید. ? برای اینکه بفهمید تخم مرغتون خوب آب پز شده یا نه، بچرخونیدش اگه چرخید خوب پخته اگه نه که نپخته |
آخرین نظرات