? ترفندهای سرآشپز ! ? ? ?
? برای خوشمزه تر شدن قرمه سبزی یک ساعت مونده به سرو توش رب انار بریزید
? برای خوشمزه تر شدن کتلت تو موادش زیره و پودر آویشن بریزید
? برای اینکه پنیر پیتزاتون خوب کش بیاد قبل از اینکه پیتزا رو داخل فر بزارید روش آب اسپری کنید
? برای اینکه آش رشته لعاب داشته باشه و خوشمزه تر بشه کمی بلغور گندم همراه حبوبات خیس کنید و با هم بپزیدشون
? برای برداشتن ترشی از ظرف ترشی از ملاقه استیل استفاده نکنید چون باعث میشود ترشی زود خراب شود
? اگر میخواهید پیتزا یا بعضی از غذاهایی که داخل فر طبخ میشود لطیف تر شود هنگام پخت داخل فر یک ظرف آب جوش قرار دهید .
? برای تازه ماندن برنج پخته در یخچال، یک تکه نان روی آن قرار دهید.
? برای ترد شدن گوشت: روی همه قسمت های آن مخلوطی از سرکه و روغن زیتون بمالید و بگذارید بماند، سپس بپزید
? برای بهتر رنگ دادن زعفران : هر مقدار زعفران ساییده شده یا حتی نسابیده را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن یک تکه یخ بگذارید تا در دمای اتاق یا آشپزخانه یخ آب شود..نتیجه را خواهید دید.با این روش ماندگاری رنگ و بو و طعم آن بمراتب بیش از دم کردن آن با آب داغ یا جوش خواهد بود
? برای اینکه برنج به ته دیگ نونی قابلمه مون نچسبه روی نون رو باید کمی خیس کرد.
? برای اینکه برنجمون خوب قد بکشه تو لحظه های آخر که میخوایم آبکشش کنیم یک لیوان آب سرد بهش اضافه کنید.
? برای اینکه قورمه سبزی مون خوب روغن بندازه و به اصطلاح روغن سبز تیره پس بده وسطای پختن خوروشت یک قاشق شنبلیله که خیلی خوب سرخ و خشک شده بهش اضافه کنید.
? برای اینکه پوست بادمجان های کبابی مون زود و بدون دردسر کنده بشه بعد از کباب شدن اونها رو تو یه نایلون بندازید تا چند دقیقه بمونه اونوقت براحتی پوستشون کنده میشه بدون اینکه گوشت بادمجون آسیب ببینه.
? برای اینکه لوبیا پلو عطر و بوی خوبی بگیره آخرای پخت موادش یک قاشق مربا خوری پودر گل سرخ اضافه کنید بهش.
? برای اینکه یه قیمه خوشمزه داشته باشید آخرای پخت خورشت چند قطره گلاب اضافه کنید بهش و بلافاصله زیرش رو خاموش کنید.
? برای اینکه شیر برنج تون خوشمزه تر بشه برنج رو با شیر خیس کنید.
? برای اینکه ماکارونی و لازانیا بهم نچسبه و خوشرنگ بشه تو آبش کمی زرد چوبه اضافه کنید.
? برای اینکه بفهمید تخم مرغتون خوب آب پز شده یا نه، بچرخونیدش اگه چرخید خوب پخته اگه نه که نپخته
آخرین نظرات